Hygiena a sanitace v potravinářských provozech – Aneta Košvancová
Aneta Košvancová
závěrečná práce studenta vyššího odborného studia
Hygiena a sanitace v potravinářských provozech
Anotace:
Tato absolventská práce se zabývá hygienou a sanitačními prostředky v potravinářských provozech. Je rozdělena na dvě části, z nichž první vychází z teoretických východisek popisujících hygienické požadavky, které musí být v provozech striktně dodržovány. Následně popisuje HACCP systém a jeho aplikaci, zdravotní nebezpečí potravin a faktory, kterými dochází ke kontaminaci potravin a v konečné teoretické …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 5. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Dana Ondrášková, CSc.
- Oponent: Mgr. Julie Andrová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KOŠVANCOVÁ, Aneta. \textit{Hygiena a sanitace v potravinářských provozech}. Online. Absolventská práce. Praha: Vyšší odborná škola ekonomických studií a Střední průmyslová škola potravinářských technologií. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/z39wa0/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
VOŠES A SPŠPT
vyšší odborný program:
Potravinářská technologie a biotechnologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.