Aneta Košvancová

závěrečná práce studenta vyššího odborného studia

Hygiena a sanitace v potravinářských provozech

Anotace:
Tato absolventská práce se zabývá hygienou a sanitačními prostředky v potravinářských provozech. Je rozdělena na dvě části, z nichž první vychází z teoretických východisek popisujících hygienické požadavky, které musí být v provozech striktně dodržovány. Následně popisuje HACCP systém a jeho aplikaci, zdravotní nebezpečí potravin a faktory, kterými dochází ke kontaminaci potravin a v konečné teoretické …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 5. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Dana Ondrášková, CSc.
  • Oponent: Mgr. Julie Andrová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty

VOŠES A SPŠPT

vyšší odborný program:
Potravinářská technologie a biotechnologie

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.