Hygiena a sanitace v potravinářských provozech – Aneta Košvancová
Aneta Košvancová
závěrečná práce studenta vyššího odborného studia
Hygiena a sanitace v potravinářských provozech
Abstract:
Tato absolventská práce se zabývá hygienou a sanitačními prostředky v potravinářských provozech. Je rozdělena na dvě části, z nichž první vychází z teoretických východisek popisujících hygienické požadavky, které musí být v provozech striktně dodržovány. Následně popisuje HACCP systém a jeho aplikaci, zdravotní nebezpečí potravin a faktory, kterými dochází ke kontaminaci potravin a v konečné teoretické …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 10. 5. 2015
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Dana Ondrášková, CSc.
- Reader: Mgr. Julie Andrová
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
KOŠVANCOVÁ, Aneta. \textit{Hygiena a sanitace v potravinářských provozech}. Online. Absolventská práce. Praha: Vyšší odborná škola ekonomických studií a Střední průmyslová škola potravinářských technologií. 2015. Available from: https://theses.cz/id/z39wa0/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
VOŠES A SPŠPT
vyšší odborný program:
Potravinářská technologie a biotechnologie
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.