Aneta Košvancová

závěrečná práce studenta vyššího odborného studia

Hygiena a sanitace v potravinářských provozech

Abstract:
Tato absolventská práce se zabývá hygienou a sanitačními prostředky v potravinářských provozech. Je rozdělena na dvě části, z nichž první vychází z teoretických východisek popisujících hygienické požadavky, které musí být v provozech striktně dodržovány. Následně popisuje HACCP systém a jeho aplikaci, zdravotní nebezpečí potravin a faktory, kterými dochází ke kontaminaci potravin a v konečné teoretické …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 10. 5. 2015

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Dana Ondrášková, CSc.
  • Reader: Mgr. Julie Andrová

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty

VOŠES A SPŠPT

vyšší odborný program:
Potravinářská technologie a biotechnologie

Theses on a related topic

  • No theses on a related topic available.