Bc. Lucie Borkovcová, BA (Hons)

Diplomová práce

Podnikatelský plán firmy Zdravá lednice s.r.o., projekt "Fresh Point"

Business Plan for "Fresh Point" Project
Anotace:
V této diplomové práci je zpracován Podnikatelský plán firmy Zdravá lednice s.r.o., projekt "Fresh Point", což jsou designové lednice (prodejní automaty) s čerstvými a kvalitními pokrmy. Tyto pokrmy jsou vyrobeny z farmářských a fresh potravin s minimem aditiv a přídavných látek. Z dotazníků, které byly předloženy zákazníkům vyplynulo, že lidé o takové produkty zájem mají a jsou ochotni si za kvalitu …více
Abstract:
This diploma thesis deals with a Business Plan for "Fresh Point" Project. Fresh Point is a stylish fridge (vending machines) which offers fresh and quality food. The food is made from farm products and other fresh ingredients with a minimum of artificial additives. A customer questionnaires showed that people are interested in such products and they are willing to pay an extra money for a good quality …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 4. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 28. 5. 2020
  • Vedoucí: Ing. Jitka Sládková, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Pavel Novák

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • všem autentizovaným
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: AKADEMIE STING

AKADEMIE STING

Magisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management