Výživové vzdělávání žáků na 2. stupni základní školy – Bc. Anna Mičková
Bc. Anna Mičková
Bachelor's thesis
Výživové vzdělávání žáků na 2. stupni základní školy
Nutritional Education For Second Grade Primary School Pupils
Abstract:
Tato bakalářská práce se zabývá výživovým vzděláváním žáků 2. stupně základní školy. Cílem této bakalářské práce je sestavit přehled a zhodnotit vybrané učebnice, výukové programy a materiály, které slouží ke vzdělávání v oblasti výživy.Abstract:
This bachelor´s thesis deals with nutrition education pupils 2nd grade elementary school. The aim of this work is to create an overview and evaluate selected textbooks, educational programs and groups of materials that are used for nutritional education.Keywords
žáci základní škola učebnice živiny pitný režim alternativní výživa pohyb výživa a nemoci nákazy a otravy výživová doporučení bezpečnost potravin pupils elementary school textbook nutrients drinking regime alternative nutrition exercise nutrition and disease infections and poisoning dietary guidelines food safety
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 24. 4. 2017
Identifier:
https://is.muni.cz/th/mqila/
Thesis defence
- Date of defence: 2. 6. 2017
- Supervisor: PhDr. Mgr. Leona Mužíková, Ph.D.
- Reader: doc. PaedDr. Vladislav Mužík, CSc.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Masarykova univerzita, Pedagogická fakultaMasaryk University
Faculty of EducationBachelor programme / field:
Specialization in Education / Lower Secondary School Teacher Training in Health Education
Theses on a related topic
-
Zinc nanoparticles in nutrition of weaned piglets
Ebenezer Osei Ayeh -
Výživa a bezpečnost potravin v těhotenství
Veronika Krejčová -
Specifika výživy a bezpečnost potravin v těhotenství
Kristýna Koňaříková -
Jedlý hmyz z hlediska bezpečnosti potravin a výživy v rozvojových zemích
Pavel Pucholt -
Spotřeba potravin jako součást identity Evropanů
Jana Koldová -
Bezpečnost potravin kontaminovaných mykotoxiny
Miroslav Najman -
Pracovníci potravinářských podniků jako zdroj kontaminace potravin
Veronika Kondelová -
Výživová doporučení pro rychlostní kanoistiku
Tereza Adamovská