Lucie TYRPEKLOVÁ

Diplomová práce

Spokojenost pacientů s kvalitou podávané stravy ve vybraném zdravotnickém zařízení jako úkol managera

Satisfaction of patients with the quality of served diet in a selected medical devices as a task of the manager
Anotace:
Diplomová práce se zaměřuje na téma spokojenosti pacientů s podávanou stravou v nemocnici, jenž je nezbytnou součástí zdravotní péče, která reaguje na potřeby hospitalizovaných. Má za cíl zmapovat, jak ovlivňuje strava a její způsob podávání spokojenost pacientů v nemocnici a na základě zjištěných výsledků navrhnout doporučení pro zlepšení s ohledem na možnostmi zdravotnických zařízení.
Abstract:
The thesis focuses on the topic of patient satisfaction with the food served in the hospital, which is an essential part of health care that responds to the needs of hospitalized patients.To map how diet and the way it is served affects patient satisfaction in the hospital and, based on the results, to propose recommendations for improvement in accordance with the capabilities of healthcare facilities …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 6. 2023
Zveřejnit od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Mgr. Miroslava Zemanová, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

TYRPEKLOVÁ, Lucie. Spokojenost pacientů s kvalitou podávané stravy ve vybraném zdravotnickém zařízení jako úkol managera. Ústí nad Labem, 2023. diplomová práce (Mgr.). UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM. Fakulta zdravotnických studií

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM, Fakulta zdravotnických studií