Lucie TYRPEKLOVÁ

Master's thesis

Spokojenost pacientů s kvalitou podávané stravy ve vybraném zdravotnickém zařízení jako úkol managera

Satisfaction of patients with the quality of served diet in a selected medical devices as a task of the manager
Abstract:
Diplomová práce se zaměřuje na téma spokojenosti pacientů s podávanou stravou v nemocnici, jenž je nezbytnou součástí zdravotní péče, která reaguje na potřeby hospitalizovaných. Má za cíl zmapovat, jak ovlivňuje strava a její způsob podávání spokojenost pacientů v nemocnici a na základě zjištěných výsledků navrhnout doporučení pro zlepšení s ohledem na možnostmi zdravotnických zařízení.
Abstract:
The thesis focuses on the topic of patient satisfaction with the food served in the hospital, which is an essential part of health care that responds to the needs of hospitalized patients.To map how diet and the way it is served affects patient satisfaction in the hospital and, based on the results, to propose recommendations for improvement in accordance with the capabilities of healthcare facilities …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 29. 6. 2023
Accessible from:: 31. 12. 2999

Thesis defence

  • Supervisor: Mgr. Miroslava Zemanová, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

TYRPEKLOVÁ, Lucie. Spokojenost pacientů s kvalitou podávané stravy ve vybraném zdravotnickém zařízení jako úkol managera. Ústí nad Labem, 2023. diplomová práce (Mgr.). UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM. Fakulta zdravotnických studií

Full text of thesis

Accessibility: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM, Fakulta zdravotnických studií