Jiří Hladný

Bakalářská práce

Šnekový dopravník

Screw Conveyor
Anotace:
Obsahem této bakalářské práce je konstrukce vodorovného šnekového dopravníku pro přepravu černého uhlí na dopravní vzdálenost 5 m. V práci je proveden funkční výpočet dopravníku, určení hlavních rozměrů a také návrh pohonu. Dále je k práci přiložena veškerá výkresová dokumentace se zobrazenými částmi a prvky šnekového dopravníku.
Abstract:
The content of this bachelor thesis is the construction of horizontal screw conveyor for the transport of the black coal. Transport distance is 5 metres. There is a functional calculation of the screw conveyor, determination of the main dimensions and design of drive also. All drawing documentation is in the annexes. There is describe main parts of conveyor.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 5. 2017

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 5. 6. 2017
  • Vedoucí: Zdeněk Konečný
  • Oponent: Petr Široký

Citační záznam

Plný text práce

Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS) se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB - Technická univerzita Ostrava