Mgr. Vladislava BURGETOVÁ

Bakalářská práce

Charakteristika a vlastnosti zeleného čaje

Green tea - characterization and qualities
Anotace:
V bakalářské práci jsou stručně popsány jednotlivé druhy čaje a podrobněji zelený čaj. Dále je uvedeno chemické složení listu čajovníku (Camellia sinensis), účinky pití zeleného čaje na lidský organismus a možnosti využití zeleného čaje v potravinářství, v kosmetickém průmyslu a ve farmacii.
Abstract:
The bachelor thesis deals with different kinds of tea in general and green tea in detail. The chemical composition of the leaf of the tea plant (Camellia sinensis), the effects of drinking green tea on humans and the possibility of utilization of green tea in food and beauty industry and pharmacy too.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 8. 2010
Identifikátor: 14598

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 6. 9. 2010

Citační záznam

Jak správně citovat práci

BURGETOVÁ, Vladislava. Charakteristika a vlastnosti zeleného čaje. Kroměříž, 2010. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 25. 08. 2010

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii