Zajištění kvality biopotravin v České republice a ve Španělsku – Jana Lindišová
Jana Lindišová
Diplomová práce
Zajištění kvality biopotravin v České republice a ve Španělsku
Anotace:
Cílem práce je objasnit legislativní úpravu a způsob zajištění kontroly bioprodukce v České republice a ve Španělsku a nastínit pravidla užívání značky kvality BIO. Diplomová práce je podložena průzkumem nabídky bioprodejen v Praze.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 1. 2008
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/5411
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 20. 2. 2008
- Vedoucí: Helena Chvojková
- Oponent: Marie Hůlová
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/5411
Vysoká škola ekonomická v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management
Práce na příbuzné téma
-
Ekologické zemědělství a biopotraviny živočišného původu
Zdenek Škoda -
Ekologické zemědělství a biopotraviny živočišného původu
Andrea Keltnerová -
Biopotraviny v cukrářství
Veronika Šlapáková -
Biopotraviny v retailových řetězcích
Karolína Pavlíčková -
Spotřebitelské preference udržitelných potravin - biopotraviny
Hana SVOBODOVÁ -
Biopotraviny na slovenskom trhu
Daniela Lešková -
Biopotraviny a jejich význam
Michaela Holcová -
Biopotraviny
Simona Kremzová