Vliv výše výsevku na kvantitativní a kvalitativní parametry zrna ovsa setého – Lukáš Kobrle
Lukáš Kobrle
Bakalářská práce
Vliv výše výsevku na kvantitativní a kvalitativní parametry zrna ovsa setého
Influence of sowing rate on quantitative and qualitative parameters of oat grain
Anotace:
Hlavním cílem této bakalářské práce bylo ověření hypotézy, jíž předpokládala, že snížení výsevku ovsa setého nebude mít negativní vliv na výši a kvalitu produkce zrna a optimalizace výsevku jeho snížením povede ke snížení vstupních nákladů produkce. Na jaře roku 2022 byly v rámci mé bakalářské práce na pozemku Farmy Basařovi, s.r.o. založeny 4 pokusné plochy s rozdílnými výsevky ovsa setého, pluchaté …víceAbstract:
The main objective of this bachelor‘s thesis was to test the hypothesis that a reduction in oat sowing rate would not have a negative effect on the amount and quality of grain production, and that optimising the sowing rate by reducing it would lead to a lower input costs of production. In the spring of 2022, as part of my bachelor's thesis, four experimental plots with different sowing rates of oats …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2023
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 23. 5. 2023
- Vedoucí: Ing. Pavel Procházka, Ph.D.
- Oponent: Josef Chára, Ing.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KOBRLE, Lukáš. \textit{Vliv výše výsevku na kvantitativní a kvalitativní parametry zrna ovsa setého}. Online. Bakalářská práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/z7lwx9/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůBakalářský studijní program:
Rostlinná produkce
Práce na příbuzné téma
-
Vliv půdně klimatických podmínek na kvalitativní parametry produkce sóji
Jan Rejman -
Studium vlivu podnožových odrůd na kvantitativní a kvalitativní parametry během zrání hroznů
Jiří Těthal -
Vliv síťoviny na kvalitativní parametry sklízených hroznů.
Marek Sendler -
Vliv posklizňové dopravy a čištění na kvalitativní parametry potravinářských zrnin
Tomáš Kušev -
Kvalitativní parametry mražených ovocných výrobků
Daniel Nechvíle -
Vliv selenu v dietě nosnic na kvantitativní a kvalitativní parametry snášky
Tomáš Šiplák -
Produkční a kvalitativní parametry ovsa z ekologického a konvenčního způsobu pěstování
Hana Marková -
Vliv přídavku glycerolu v různých fázích výroby beraních inseminačních dávek na jejich následné kvalitativní parametry po rozmrazení
Anna Boudová
Název
Vložil
Vloženo
Práva