Jan Hučík

Diplomová práce

Návrh železobetonové konstrukce bytového domu

Design of reinforced concrete structure of apartment building
Anotace:
Práce řeší statiku, návrh a posouzení železobetonové konstrukce. Výpočty byly prováděny podle platných norem a s pomocí programů na bázi metody konečných prvků. Podle výpočtů byl posouzen a poté v některých případech upraven původní návrh konstrukce.
Abstract:
Diploma thesis deals with statics, design and assessment of reinforced concrete structures. The calculations were performed according to valid standards and with the help of programs based on the finite element method. According to the calculations, the original design of the structure was assessed and then modified in some cases.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2021

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 25. 5. 2021
  • Vedoucí: Pavlína Matečková
  • Oponent: Lucie Mynarzová, David Litvan

Citační záznam

Plný text práce

Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS)se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB – Technická univerzita Ostrava