Metody hodnocení reologických vlastností bezlepkového těsta – Mgr. Iva BUREŠOVÁ, Ph.D.
Mgr. Iva BUREŠOVÁ, Ph.D.
Rigorózní práce
Metody hodnocení reologických vlastností bezlepkového těsta
Evaluation of rheological characteristics of gluten-fre doughs
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 2. 2015
Zveřejnit od: 26. 2. 2015
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
BUREŠOVÁ, Iva. Metody hodnocení reologických vlastností bezlepkového těsta. Olomouc, 2015. rigorózní práce (RNDr.). UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI. Přírodovědecká fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 26.2.2015
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 26. 2. 2015 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI, Přírodovědecká fakultaUNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
Přírodovědecká fakultaRigorózní řízení / obor:
Fyzika / Aplikovaná fyzika
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Název
Vložil
Vloženo
Práva