Sociální začleňování osob s Aspergerovým syndromem v hotelnictví – Alexandr Brych
Alexandr Brych
Bakalářská práce
Sociální začleňování osob s Aspergerovým syndromem v hotelnictví
Social IIclusion of People with Asperger Syndrome in the Hotel Industry
Anotace:
Práce je zaměřená na analýzu možnosti uplatnění osob s Asprgerovým syndromem v hotelnictví a gasrtronomii. Cílem je pak následně analyzovat danou problematiku, z pohledu hotelových a restauračních provozů. Zároveň se předložená bakalářská práce se snaží poskytnout vymezení základních pojmů a metodiky pro případné zaměstnávání lidí s výše jmenovaným syndromem v hotelovém a gasronomickém provozu.Abstract:
Bachelor thesis focuses on mapping the emloyement oppurtunities Aspergerś syndrome in Hotel management and gastronomy. Purpose is to analyze the problematic from the perspective of hotel and restaurant operations. At the same time is trying to provide definition of basic terms and methodology for posible employemt of people with this syndrome in hotel and gastronomy operation.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 11. 2016
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/14186/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 16. 1. 2017
- Vedoucí: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.
- Oponent: doc. Mgr. Ing. Karel Chadt, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BRYCH, Alexandr. \textit{Sociální začleňování osob s Aspergerovým syndromem v hotelnictví}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/z8iuxd/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Pracovní aktivity a aspergerův syndrom
Lucie Bradnová -
Uplatnění Frankfurtské a Kemptenské tabulky slev v cestovním ruchu, hotelnictví a gastronomii
Vojtěch Paukrt -
Organizace, rozvoj a specifika gastronomie ve vybrané zemi
Roksolana Nesmiyan -
PROCES ZALOŽENÍ A VZNIKU PODNIKATELSKÉHO SUBJEKTU V OBORU GASTRONOMIE
Nikola Dufková -
Uplatnění absolventů střední školy a gastronomie na trhu práce
Andrea HOŘICOVÁ -
Kulinářské tradice Těšínska a jejich uplatnění v současné gastronomii
Barbora Lukášová -
Personální marketing a jeho uplatnění v hotelnictví
Klára Stěhulová -
Uplatnění sýrů v současné gastronomii
Eva Kauerová