Bc. Martina Žourková

Master's thesis

Srovnání hodnot antioxidační kapacity v netradičních druzích ovoce.

Comparison of Total Antioxidant Capacity in Non-Traditional Fruits.
Anotácia:
Tato diplomová práce se zabývá srovnáním hodnot antioxidační kapacity v netradičních druzích ovoce. Teoretická část popisuje v první kapitole obecnou charakteristiku ovoce a jeho chemické složení. Ve druhé kapitole jsou charakterizovány jednotlivé druhy netradičního ovoce, mezi které patří aronie, dřín, kalina, kdoulovec, mišpule, moruše, muchovník, rakytník a zimolez. Třetí kapitola je zaměřena na …viac
Abstract:
This thesis deals with a comparison of values of antioxidant capacity in non-traditional fruits. The theoretical part describes in the first chapter the general characteristics of the fruit and its chemical composition. The second charter describes characteristic of different types of non-traditional fruits such as black chokeberry, cornelian cherry, european cran-berrybush fruit, quince, mespilus …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 5. 2013
Zverejniť od: 9. 5. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedúci: doc. Ing. Otakar Rop, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Žourková, Martina. Srovnání hodnot antioxidační kapacity v netradičních druzích ovoce.. Zlín, 2013. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 9.5.2013

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 9. 5. 2013 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Master programme / odbor:
Chemistry and Food Technologies / Technology, Hygiene and Economics of Food Production