Vliv ročního období na množství, složení a kvalitu mléka dodávaného do mlékárny konkrétním podnikem – Barbora Glosová
Barbora Glosová
Bachelor's thesis
Vliv ročního období na množství, složení a kvalitu mléka dodávaného do mlékárny konkrétním podnikem
The Influence of Season on Quantity, Structure and Quality of Milk Delivered to the Dairy by a Particular Company
Abstract:
Bakalářská práce je napsána za účelem sledování množství, složení a kvality mléka během po sobě jdoucích ročních období. Práce je rozdělena na dvě základní části, část teoretickou a praktickou. Pro praktický rozbor a porozumění jeho výsledkům musíme nejprve porozumět složení mléka alespoň na základní úrovni. Čtenáři zde najdou nezbytné informace týkající se složení mléka a technologie jeho získávání …moreAbstract:
The purpose of this bachelor thesis is in tracking the amount, structure and quality of milk during year seasons. The thesis consists of two main parts, theoretical part and practical one. To analyze and understand its results we must understand the structure of milk at least at basic level. Readers can find key information about milk structure and technologies of its collecting. The practial part …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 5. 5. 2020
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Daniel Falta, Ph.D.
- Reader: Vladimír Čejna, externi
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
GLOSOVÁ, Barbora. \textit{Vliv ročního období na množství, složení a~kvalitu mléka dodávaného do mlékárny konkrétním podnikem}. Online. Bachelor's thesis. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Faculty of AgriSciences. 2020. Available from: https://theses.cz/id/z8ne55/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgriSciencesBachelor programme / field:
Animal Breeding / Animal Breeding
Theses on a related topic
-
Kvalita ovčího mléka a parametry, které ji ovlivňují
Emilie Macková -
Mikrobiologická kvalita buvolího mléka
Matylda Malá -
Senzorická kvalita kozího mléka a fermentovaných mléčných výrobků
Adéla Kocourková -
Mikrobiologická kvalita čerstvého mléka v závislosti na způsobu distribuce
Sylva Martínková -
Mikrobiologická kvalita mléka a mléčných výrobků
Alena Formáčková -
Kvalita mléka a zdraví mléčné žlázy dojnic ve vybraném chovu
Anežka Raichová -
Mikrobiologická kvalita mléka pro výrobu sýrů
Jan Korous -
Hygiena získávání mléka a jeho kvalita
Michaela Němcová