Bc. Martina Zajíčková

Diplomová práce

Vliv mrazírenského skladování na senzorickou jakost a chemické složení rybího masa

Effect of freezing storage on sensory quality and chemical composition of fish meat
Anotace:
Tématem diplomové práce bylo zjistit, jaký vliv má mrazírenské skladování na senzorickou jakost a chemické složení rybího masa. Pro pokus byly použity vzorky tresky tmavé a lososa obecného. Nejprve byly vzorky hodnoceny v čerstvém stavu, další měření proběhlo 3 měsíce od jejich zamrazení a v posledním termínu byly posuzovány vzorky, které byly 6 měsíců mrazírensky skladovány. U vzorků se prováděla …více
Abstract:
The topic of the diploma thesis was to find out the effect of cool storage on sensory quality and chemical composition of fish meat. Tryies of dark cod and salmon were used for the experiment. First, the samples were evaluated fresh, further measurements were taken 3 months after their freezing, and samples were stored for the last 6 months and stored for 6 months in a refrigerated state.Samples were …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: prof. Ing. Alžbeta Jarošová, Ph.D.
  • Oponent: Soňa Bogdanovičová, externi

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Agronomická fakulta

Magisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin

Práce na příbuzné téma