Imunita, ta nás vítá - intervenční projekt – Bc. Natálie Žárská
Bc. Natálie Žárská
Master's thesis
Imunita, ta nás vítá - intervenční projekt
Immunity welcomes us - intervention project
Anotácia:
Diplomová práce se zabývá problematikou imunitního systému a výživy. Teoretická část shrnuje poznatky ohledně imunitního systému ve vztahu k jednotlivým makroživinám, vitaminům, minerálním látkám a dalším složkám stravy, které jsou důležité pro jeho funkci. Dále popisuje vztah mezi hmotností, dalšími faktory a imunitním systémem. Praktická část se skládá z intervenčního projektu pro střední školy, …viacAbstract:
The diploma thesis deals with the issue of immune system and nutrition. The theoretical part summarizes knowledge about the immune system in relation to individual macronutrients, vitamins, minerals and other food components that are important for its function. It also describes the relationship between weight, other factors and immunity. The practical part consists of an intervention project for high …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 1. 5. 2023
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/asbcu/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 13. 6. 2023
- Vedúci: MVDr. Halina Matějová
- Oponent: Mgr. Zlata Kapounová, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Lékařská fakultaMasaryk University
Faculty of MedicineMaster programme / odbor:
Dietitian / Dietetian
Práce na příbuzné téma
-
Jíme všemi smysly-intervenční projekt
Tereza Svobodová -
Čím si osladit život - intervenční projekt
Regina Vítková -
Nebuď plýtvák-intervenční projekt
Lucie Vlková -
Projekt imunitního systému stavební společnosti XY, a.s.
Hana KILÍKOVÁ -
Projekt imunitního systému podniku LDM s. r. o.
Radka NAJMANOVÁ -
Vliv expozice chemickým látkám na imunitní systém člověka
Barbora Rudzanová -
Výživa březích a laktujících klisen, výživa hříbat
Zlatuše BOSÁKOVÁ -
Studijní opora předmětu „Potraviny a výživa“ pro 3. ročník střední hotelové školy
Eliška Horáková