Potenciál a management rozvoje gastroturismu ve vybrané oblasti – Petr Pavlovic
Petr Pavlovic
Bakalářská práce
Potenciál a management rozvoje gastroturismu ve vybrané oblasti
Potential and management of development of gastrotourism in a chosen region
Anotace:
Bakalářská práce zkoumá potenciál a management rozvoje gastroturismu v oblasti Západočeského lázeňského trojúhelníku. Práce se zabývá mírou atraktivity regionální gastronomie a jejím povědomím u manažerů restaurací. Zhodnoceno je také povědomí těchto manažerů o lokálních produktech a producentech.První část vysvětluje termíny, jako kulinářský produkt cestovního ruch, kulinářský cestovní ruch a genius …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 8. 2015
Identifikátor:
http://evskp.uhk.cz/eB8028
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 16. 9. 2015
- Vedoucí: Mgr. Michal Trousil, Ph.D.
- Oponent: doc. PaedDr. Jiří Štyrský, CSc.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Hradec KrálovéUniverzita Hradec Králové
Fakulta informatiky a managementuBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Management cestovního ruchu
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Název
Vložil
Vloženo
Práva