Návrh možností stravování dětí a mladistvých v krizových stavech – Bc. Veronika Hlobilová
Bc. Veronika Hlobilová
Master's thesis
Návrh možností stravování dětí a mladistvých v krizových stavech
Suggestion of Ways for Children´s and Adolescent´s Nourishment in Crisis
Abstract:
Cílem diplomové práce bylo navrhnout zajištění výživy dětí a mladistvých v krizových situacích. Potřebný příjem jednotlivých výživových faktorů pro děti a mladistvé byl převzat z práce Štikové (2013). Na základě těchto výživových dávek byly sestaveny jídelní lístky pro jednotlivé skupiny dětí a mladistvých na dobu 7 dní s odchylkou plnění 10 % pro makronutrienty a 20 % pro mikronutrienty. Kromě nutričního …moreAbstract:
The aim of the thesis was to suggest provision of nutrition for children and adolescents in crisis. The recommended dietary intakes for the menus have been derived from the work of Štiková (2013). There were suggested the menus for selected groups of children and adolescents for 7 days with a margin of filling of 10 % for macronutrients and margin of filling of 20 % for micronutrients. In addition …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 28. 4. 2017
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
HLOBILOVÁ, Veronika. \textit{Návrh možností stravování dětí a mladistvých v krizových stavech}. Online. Master's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Technology. 2017. Available from: https://theses.cz/id/zewo5n/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
Hlobilová, Veronika. Návrh možností stravování dětí a mladistvých v krizových stavech. Zlín, 2017. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Food Technology
Theses on a related topic
-
Nutriční a ekonomické hodnocení tradičních potravin a pokrmů Horácka a Valašska
Karolína Kubecová -
Optimalizace nutričního plnění a ekonomické hodnocení výživy civilního obyvatelstva v krizových stavech
Adéla Rucká -
Nutriční a ekonomické hodnocení pokrmů ve vybraném stravovacím zařízení
Andrea Patová -
Hodnocení výživy a metabolismu dojnic na základě výsledků vyšetření bazénových a individuálních vzorků mléka
Kateřina Dubová -
Změna kvality rostlin a půdy hnojené kompostem a vermikompostem na bázi čistírenských kalů a slaměných pelet
Ha My Nguyenová -
Polykací potíže a výživa pacientů s onkologickým onemocněním hlavy a krku
Kristýna MIČOLOVÁ -
Vliv odrůdy a aplikace pesticidů na distribuci včel a čmeláků v ozimé a jarní řepce a slunečnici
Hana Řehořová -
Kontrola výživy a metabolismu dojnic hodnocením přežvykování a užitkovosti
Klára Čumová