Nové metody hodnocení autenticity medu a medoviny – Bc. Lívia Vaispacherová
Bc. Lívia Vaispacherová
Diplomová práce
Nové metody hodnocení autenticity medu a medoviny
New methods for honey and mead authenticity evaluation
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2019
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VAISPACHEROVÁ, Lívia. \textit{Nové metody hodnocení autenticity medu a medoviny}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/zf02n1/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.