Nové metody hodnocení autenticity medu a medoviny – Bc. Lívia Vaispacherová
Bc. Lívia Vaispacherová
Master's thesis
Nové metody hodnocení autenticity medu a medoviny
New methods for honey and mead authenticity evaluation
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2019
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VAISPACHEROVÁ, Lívia. \textit{Nové metody hodnocení autenticity medu a medoviny}. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/zf02n1/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Food Technology
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.