Balíci materiály a balíci technika používána v potravinářství – Petr Konečný
Petr Konečný
Bakalářská práce
Balíci materiály a balíci technika používána v potravinářství
Packaging materials and packaging technique used in the food industry
Anotace:
Bakalářská práce s názvem Balící materiály a balící technika používaná v potravinářství se věnuje nejčastěji používaným obalovým materiálům, jejich vlastnostem a použitím. Dále se zabývá obalovými technologiemi, které jsou v potravinářství využívány, a také stroji, jenž s touto problematikou souvisí. Práce se věnuje jednotlivým obalovým materiálům, jejich složením, výrobou, kladným i záporným vlastnostem …víceAbstract:
This bachelors thesis, named Packaging materials and packaging technique used in the food industry is dedicated to the most commonly used packaging materials, their properties and use. It also deals with packaging technologies, that are used in food industry, as well as machines which are related to this problem. Thesis focuses on the individual packaging materials, their composition, manufacture, …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: prof. Ing. Alžbeta Jarošová, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Aplikace sterilizačních technik v potravinářském průmyslu a v obalové technice
Michaela Bartončíková -
Jedlé obaly na bázi mléčných proteinů-příprava, vlastnosti a aplikace v potravinářství
Barbora Smetanová -
Aktivní obaly v potravinářství
Anežka Chovancová -
Proteinové obaly a filmy v potravinářství
Markéta Palová
Název
Vložil
Vloženo
Práva