Tereza Francová
Bachelor's thesis
Výskyt a využití flavonoidů v potravinách
Abstract:
Teoretická část této bakalářské práce byla zaměřena na charakterizaci jednotlivých skupin flavonoidních látek a popis jejich významných zástupců. Práce také obsahuje přehled rostlinných surovin a potravin, ve kterých se flavonoidy vyskytují. Vzhledem k velkému množství flavonoidů nebylo možné je v práci všechny obsáhnout. Z tohoto důvodu jsou uvedeny jen ty, které se vyskytují v největší míře nebo …moreAbstract:
Theoretic part of this bachelors thesis defines particular groups of flavoloid substances and their important representatives. It contains overwiew of vegetable materials, foodstuff and list of flavonoids contained. There is a big amount of them, so i focused just on the most famous ones or which provides the biggest benefits for human health. Next I mentioned some possibilities of flavonoid synthese …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 5. 2019
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Zdeňka Prucková, Ph.D.
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
Francová, Tereza. Výskyt a využití flavonoidů v potravinách. Zlín, 2019. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Chemistry and Food Technologies
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.