Linda DIVOKOVÁ
Bachelor's thesis
Hodnocení Kvality vína
Evaluation of Quality Wines
Abstract:
Bakalářská práce je rešeršní a zabývá se hodnocením kvality vína. V úvodní části se zabývá chemickým složení hroznů a vína, následně hodnocením vína po smyslové i analytické stránce. Velká část práce je věnována faktorům, které ovlivňují výslednou kvalitu vín jako je sběr hroznů nebo nedostatky a vady vín. Důležitou část tvoří i výroba vína u malovinařů a nejvíce pěstované odrůdy vín v Čechách a na …moreAbstract:
The thesis is concerned with the search and evaluation of quality wines. The first part deals with the chemical composition of grapes and wine, then the wine sensory evaluation and analytical. Big part is devoted to factors that affect the final quality wines such as picking grapes or wine flaws and defects. The important part is the production of wine at smaller winemakers or most cultivated varieties …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 14. 5. 2014
Accessible from:: 14. 5. 2014
Thesis defence
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
DIVOKOVÁ, Linda. Hodnocení Kvality vína. Zlín, 2014. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 14.5.2014
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 14. 5. 2014 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Technology and Management in Gastronomy
Theses on a related topic
-
Hodnocení kvality vín
Alexandra Bolková -
Vliv macerace na obsahové látky moštu a vína révy vinné
Ondřej Vachek -
Využití enologických taninů při výrobě vína
Barbora Ryzí -
Sledování změn chemického složení vína během technologie výroby vína
Marie Orságová -
Výroba vína je umění - servírování je věda
Jan Pavlíček -
Výroba vína se zaměřením na rozdíly v produkci
Lenka Kubicová -
Zhodnocení mezinárodního obchodu s vínem se zaměřením na portugalská a česká vína
Syuzanna Shiyanova -
Analýza trhu vína v ČR
Anisa Nagina