Analýza zaměstnaneckého stravování ve Škoda Auto a.s. Česká republika – Bc. David Vlk
Bc. David Vlk
Master's thesis
Analýza zaměstnaneckého stravování ve Škoda Auto a.s. Česká republika
Analysis of Employee Catering in Škoda Auto a.s. Česká republika
Abstract:
Závodní stravování je pro firmu významným prostředkem zvýšení produktivity a pro zaměstnance oceňovaným benefitem na trhu práce. Cílem diplomové práce je na základě písemných dokumentů, osobních zkušeností a rozhovorů analyzovat současný systém závodního stravování v podniku Škoda Auto a.s.: podmínky provozování, organizaci přípravy a výdeje jídel, nabídku jídel v závodních restauracích, organizaci …moreAbstract:
Company catering services provision is an important means of increasing productivity of the firm and for employees it stipulates a valuable benefit in the labour market. The aim of the Master’s Dissertation is to analyze the current system of catering in the company Škoda Auto a.s. on the basis of its written documents, personal experience and interviews: the conditions of operations, organization …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 11. 2017
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/13070/vsh_m/
Thesis defence
- Date of defence: 17. 1. 2018
- Supervisor: Ing. Petr Studnička, PhD.
- Reader: Ing. Blanka Zimáková
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Master programme / field:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Theses on a related topic
-
Makrobiotika versus racionální strava
Jana Riznerová -
Stravování žáků vybrané střední školy z hlediska podílu tradiční a racionální stravy
Josef Solnický -
"Racionální" stravování romských dětí
Lenka BURDÍKOVÁ -
Low carb stravovaní
Miroslava Podoláková -
Marketingová strategie společnosti SK - Catering, s.r.o.
Natalie MINAŘÍKOVÁ -
Financal Analysis of Lianhua Supermarket Holdings Company
Junyan Guo -
Organoleptické vlastnosti a kvalita stravy poskytované studentům v Menze JU v ČB ve srovnání se stravou převáženou klientům Nemocnice ČB, a.s.
Zuzana TÁCHOVÁ -
Makrobiotika versus racionální strava
Jana Riznerová