Bc. David Vlk

Master's thesis

Analýza zaměstnaneckého stravování ve Škoda Auto a.s. Česká republika

Analysis of Employee Catering in Škoda Auto a.s. Česká republika
Anotácia:
Závodní stravování je pro firmu významným prostředkem zvýšení produktivity a pro zaměstnance oceňovaným benefitem na trhu práce. Cílem diplomové práce je na základě písemných dokumentů, osobních zkušeností a rozhovorů analyzovat současný systém závodního stravování v podniku Škoda Auto a.s.: podmínky provozování, organizaci přípravy a výdeje jídel, nabídku jídel v závodních restauracích, organizaci …viac
Abstract:
Company catering services provision is an important means of increasing productivity of the firm and for employees it stipulates a valuable benefit in the labour market. The aim of the Master’s Dissertation is to analyze the current system of catering in the company Škoda Auto a.s. on the basis of its written documents, personal experience and interviews: the conditions of operations, organization …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 11. 2017

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 17. 1. 2018
  • Vedúci: Ing. Petr Studnička, PhD.
  • Oponent: Ing. Blanka Zimáková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Master programme / odbor:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)