Podnikatelský záměr na založení kavárny s výběrovou kávou – Bc. Radek Skopal
Bc. Radek Skopal
Master's thesis
Podnikatelský záměr na založení kavárny s výběrovou kávou
The business plan for coffee shop focused on specialty coffee
Abstract:
Diplomová práce se věnuje projektu založení kavárny. V teoretické části byli informace získávaný z odborné literatury, jenž podpořily v konečném důsledku problematiku spojenou s podnikáním. Druhá část se věnuje vnitřní a vnější analýze, byla provedena PEST analýza na potřebnou lokaci našeho podnikání. Další analýza se soustředí na konkurenci. V poslední části byl realizován dotazníkový průzkum, který …moreAbstract:
The master thesis is focused on opening of cafe. The theoretical part is based on information from expert literature which supported problematic of business. In second part you can find information about internal and external analysis, I made also PEST analysis which is focused on current location of our café. Other analysis is focus on competition. The last part of second part is about marketing research …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 15. 6. 2017
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/13709/vsh_m/
Thesis defence
- Date of defence: 6. 9. 2017
- Supervisor: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.
- Reader: Ing. Zbyněk Vinš
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Master programme / field:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Theses on a related topic
-
Business Plan of specialty Asian store in Prague
Khanh Viet Tran -
Podnikatelský plán pro otevření specializované restaurace
Vojtěch Spurný -
Podnikatelský plán – Specializovaný obchod s LED osvětlením
Karel Hubáček -
Podnikatelský plán - Specializovaný obchod s LED osvětlením
Karel Hubáček -
Analysis of Organic Coffee on the Czech Market
Margarita Yelisseyeva -
Environmentální management ve společnosti Father's Coffee Roastery s.r.o.
Viktorie VOSÁHLOVÁ -
Green Coffee Sourcing Methods and Customer Behaviour
Daniel Komár -
The Impact of Coffee Demand on its Production
Tomáš Nossek