Bc. Kristýna Najmanová

Diplomová práce

Vliv postmortálních změn u masa býků českého strakatého skotu na parametry kvality masa

Effect of postmortal changes in meat from Fleckvieh fattening bulls on meat quality
Anotace:
Maso je základním produktem živočišné výroby a má zásadní význam v našem stravování. Je zdrojem mnoha důležitých a plnohodnotných látek pro náš organismus. U jeho konzumace byl v poslední době zaznamenán pokles spotřeby, a tak se stále více řeší jeho kvalita. V této souvislosti je žádoucí, abychom se snažili zhodnotit vlivy určitých faktorů na kvalitu masa a jeho složení. Snažíme se o to, aby složení …více
Abstract:
Meat is a basic product of animal production and is very important in our diet. It is the source of many important and valuable substances for our body. Consumption has recently in decline, so it’s important to increase and study the meat. In this context, it is desirable to try to evaluate the effects of certain factors which influences the quality of the meat. We try to ensure that the composition …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 4. 2019

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Daniel Bureš, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů
 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses zi46up zi46up/2
13. 4. 2019
Složky
Soubory
Mach, J.
13. 4. 2019
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.