Vliv tlaku na vznik a průběh přepěňování sycených nápojů – Bc. David Bandy
Bc. David Bandy
Diplomová práce
Vliv tlaku na vznik a průběh přepěňování sycených nápojů
The effect of pressure on development and course of gushing of carbonated beverages
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2017
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BANDY, David. \textit{Vliv tlaku na vznik a průběh přepěňování sycených nápojů}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/zio8li/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Biochemie a biotechnologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.