Vliv tlaku na vznik a průběh přepěňování sycených nápojů – Bc. David Bandy
Bc. David Bandy
Master's thesis
Vliv tlaku na vznik a průběh přepěňování sycených nápojů
The effect of pressure on development and course of gushing of carbonated beverages
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2017
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BANDY, David. \textit{Vliv tlaku na vznik a průběh přepěňování sycených nápojů}. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/zio8li/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Biochemie a biotechnologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.