Porovnání vybraných konkurenčních konceptů gastronomických zařízení – Bc. Daniela Škaroupková
Bc. Daniela Škaroupková
Master's thesis
Porovnání vybraných konkurenčních konceptů gastronomických zařízení
The comparison of selected competitive concepts of gastronomic facilities
Anotácia:
Cílem mé diplomové práce je definovat klíčové aspekty pro ukotvení stabilní pozice gastronomického podniku v oboru pohostinství a odhalit nedostatky obou konceptů. Na základě těchto poznatků navrhuji určité kroky za účelem zkvalitnění služeb a odstranění chyb v provozování restaurace. Práci jsem rozdělila do tří částí. V první teoreticko-metodologické části se zabývám vysvětlením jednotlivých pojmů …viacAbstract:
The aim of the diploma thesis is to define key aspects for applying stable position of gastronomc facility in the hospitality field and reveal weaknesses of both concepts. On the base findings several steps for improvement and elimination of errors are suggested. The study is devided into three parts. The first part is theoretical and methodological and is focused on explanation of different terms …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 5. 2015
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/5641/vsh_m/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 9. 6. 2015
- Vedúci: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.
- Oponent: Ing. Zbyněk Vinš
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ŠKAROUPKOVÁ, Daniela. \textit{Porovnání vybraných konkurenčních konceptů gastronomických zařízení}. Online. Diplomová práca. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/zipa5x/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Master programme / odbor:
Economics and Management / Marketing Communication
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.