Tadeáš Teplý

Bachelor's thesis

Vliv předfermentační macerace u výroby červených vín

Effect of pre-fermentation maceration in the production of red wines
Abstract:
Bakalářská práce „Vliv před-fermentační macerace u výroby červených vín“ se zaměřuje na analytické i senzorické změny při aplikaci této operace. Teoretická část se zabývá jednak kvalitou samotné vstupní suroviny a následnými způsoby macerace a vinifikace. V praktické části bakalářské práce je popsán prováděný experiment s aplikací před-fermentační macerace na odrůdách Pinot noir a Frankovka. V analytické …more
Abstract:
The bachelor's thesis "Effect of pre-fermentation maceration in the production of red wines" focuses on analytical and sensory changes when applying this operation. The theoretical part deals with the quality of the raw material itself and the subsequent methods of maceration and vinification. The practical part of the bachelor's thesis describes an experiment with the application of pre-fermentation …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2. 5. 2023

Thesis defence

  • Date of defence: 21. 6. 2023
  • Supervisor: prof. Ing. Mojmír Baroň, Ph.D.
  • Reader: Josef Licek, Ing.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta

Mendel University in Brno

Faculty of Horticulture

Bachelor programme / specializace:
Horticulture engineering / Viticulture and Viniculture

Theses on a related topic