Tadeáš Teplý

Bakalářská práce

Vliv předfermentační macerace u výroby červených vín

Effect of pre-fermentation maceration in the production of red wines
Anotace:
Bakalářská práce „Vliv před-fermentační macerace u výroby červených vín“ se zaměřuje na analytické i senzorické změny při aplikaci této operace. Teoretická část se zabývá jednak kvalitou samotné vstupní suroviny a následnými způsoby macerace a vinifikace. V praktické části bakalářské práce je popsán prováděný experiment s aplikací před-fermentační macerace na odrůdách Pinot noir a Frankovka. V analytické …více
Abstract:
The bachelor's thesis "Effect of pre-fermentation maceration in the production of red wines" focuses on analytical and sensory changes when applying this operation. The theoretical part deals with the quality of the raw material itself and the subsequent methods of maceration and vinification. The practical part of the bachelor's thesis describes an experiment with the application of pre-fermentation …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 5. 2023

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 21. 6. 2023
  • Vedoucí: prof. Ing. Mojmír Baroň, Ph.D.
  • Oponent: Josef Licek, Ing.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Zahradnická fakulta

Bakalářský studijní program / specializace:
Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství

Práce na příbuzné téma