Technologie pěstování chmele (Humulus lupulus L.). Vliv elicitorů na výnos a kvalitu produktu. Jeho potravinářské a nepotravinářské využití. – Petra HAŠKOVCOVÁ
Petra HAŠKOVCOVÁ
Bakalářská práce
Technologie pěstování chmele (Humulus lupulus L.). Vliv elicitorů na výnos a kvalitu produktu. Jeho potravinářské a nepotravinářské využití.
Technology of growing hops (Humulus lupulus L.). Elicitors influence on yield and product quality. His food and non-food use.
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá technologií pěstování chmele, jeho využitím, použitím elicitorů a rostlinných přípravků na zemědělských plodinách. Obecná část bakalářské práce pojednává o historii chmele, morfologii chmelové rostliny, technologii pěstování chmele, výživě a hnojení, ochraně před škůdci a proti chorobám, o sklizni a chemickém složení chmele. Česká republika patří tradičně mezi největší světové …víceAbstract:
This thesis deals with growing hops technology, its use, the use of elicitation and herbal products for agricultural crops. The general part of the thesis deals with the history of hops, the morphology of the hop plant, hop growing technology, nutrition and fertilization, pest and disease control, harvesting and chemical composition of hops. The Czech Republic is traditionally one of the world's largest …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2016
Zveřejnit od: 22. 4. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: prof. Ing. Stanislav Kužel, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HAŠKOVCOVÁ, Petra. \textit{Technologie pěstování chmele (Humulus lupulus L.). Vliv elicitorů na výnos a kvalitu produktu. Jeho potravinářské a nepotravinářské využití.}. Online. Bakalářská práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zemědělská fakulta. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/ziuj7p/.
Jak správně citovat práci
HAŠKOVCOVÁ, Petra. Technologie pěstování chmele (Humulus lupulus L.). Vliv elicitorů na výnos a kvalitu produktu. Jeho potravinářské a nepotravinářské využití.. Č. Budějovice, 2016. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 22.4.2016
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 22. 4. 2016 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zemědělská fakultaBakalářský studijní program / obor:
Zemědělství / Agroekologie
Práce na příbuzné téma
-
Úsporná technologie pěstování řepky ozimé
Jan Toula -
Technologie pěstování kukuřice s podplodinami leguminóz ve vztahu ke kvalitě zrna
Alexander Sorokin -
Technologie pěstování hlávkového zelí s využitím minerálních hnojiv
Roman Zimák -
Návrh vhodné technologie pro pěstování druhů rodu Chenopodium jako listové zeleniny
Zuzana TRABALIKOVÁ -
Technologie pěstování a hnojení ječmene (Hordeum) s cílem maximální kvality produktu a jeho využití pro výrobu doplňku stravy "zeleného ječmene".
Pavel OPOLZER -
Vliv technologie pěstování chmele (Humulus lupulus L.) na kvalitu produktu a využití produktu
Tomáš KLÍMA -
Bio-chmel v podmínkách ČR a jeho perspektivy
Kateřina Janoušová -
Technologie a technika pro produkci chmelové sadby a založení chmelnice.
Jakub Křížek
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses ziuj7p ziuj7p/2
17. 5. 2016