Kvalita gastronomických služeb v Praze – Lucie Sojková
Lucie Sojková
Bachelor's thesis
Kvalita gastronomických služeb v Praze
Quality of food and beverage services in Prague
Anotácia:
Bakalářská práce pojednává o kvalitě gastronomických služeb a ukazuje její význam na příkladu gastronomických služeb poskytovaných v Praze. Cílem práce je zhodnotit význam kvality v oblasti gastronomie. V první kapitole jsou definovány základní pojmy týkající se gastronomie a kvality. Druhá kapitola se zabývá legislativní úpravou pro oblast gastronomických služeb. Jsou zde popsány celosvětově uznávané …viacAbstract:
The bachelor thesis deals with the quality of food and beverage services and demonstrates its importance using the example of food and beverage services provided in Prague. The aim of the thesis is to assess the importance of quality in the field of gastronomy. The first chapter characterises the main terms related to gastronomy and quality. The second chapter deals with the legislation for this field …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 1. 7. 2013
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/41378
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 10. 6. 2014
- Vedúci: Lena Mlejnková
- Oponent: Tomáš Bakos
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/41378
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bachelor programme / odbor:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj
Práce na příbuzné téma
-
Application of Pinterest as a marketing tool for Bloggers in the food and beverage industry
Nerva Vikramshekhar -
Digital marketing trends in food and beverage industry
Ulviyya Movla-zada -
Food and beverage consumption trends following KOLs: an explosive phenomenon in Vietnam
Chi Mai Nguyen -
The application of a subscription-based business model in the food and beverage industry
Aiman Al Masani -
Pozice Food and Beverage Manager a její kompetence
Tereza Kalouskova -
Využitie revenue managementu v oblasti Food and Beverage
Adela Džambová -
PROBLEMATIKA FOOD AND BEVERAGE MANAGEMENTU V HOTELNICTVÍ A CESTOVNÍM
Martin Barák -
Nástroje podpory cestování dětí a mládeže a požadavky tohoto segmentu na ubytovací a stravovací zařízení
Jana Maršálková