Slavné postavy v dějinách gastronomie – Bc. Aneta Peterová
Bc. Aneta Peterová
Bachelor's thesis
Slavné postavy v dějinách gastronomie
Famous figures in the history of gastronomy
Anotácia:
Bakalářská práce s názvem "Slavné postavy v dějinách gastronomie" se ve své první části zabývá vysvětlením historie gastronomie a stručným výčtem a historií slavných gastronomických osobností. V druhé části práce je vybráno 5 postav, které jsou prostřednictvím vybraných receptů, používaných technologií a dalších aspektů zkoumány a porovnávány. V závěru jsou zjištěné informace shrnuty a jsou zde vyzdvihnuty …viacAbstract:
Bachelor thesis titled "Famous figures in the history of gastronomy" gives the explanation of the history of gastronomy in its first part and is followed by a brief list of famous gastronomic personalities. The second part reveals 5 selected characters, confrontred with 3 different recipes, then the used technologies and other aspects are examined and compared. In conclusion, the findings are summarized …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 11. 2013
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/6208/vsh_b_a3/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 20. 1. 2014
- Vedúci: Ing. Zbyněk Vinš
- Oponent: Ing. Vladimír Filip
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PETEROVÁ, Aneta. \textit{Slavné postavy v dějinách gastronomie}. Online. Bakalárska práca. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/zkt29m/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / odbor:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management
Práce na příbuzné téma
-
Vakuování potravin a sous vide technologie v gastronomii
Nikola Horká -
Vakuování potravin a Sous vide technologie v gastronomii
Nikola Horká -
POROVNÁNÍ TECHNOLOGIE VÝROBY OVOCNÝCH MOŠTŮ Z BIOPRODUKCE A KLASICKÉ PRŮMYSLOVÉ TECHNOLOGIE
Žaneta RACHVALOVÁ -
Technologie pěstování a zpracování jedlých hub a jejich využití v gastronomii
Marek Zbořil -
Technologie výroby speciálních ochucených druhů piva
Monika Macinková -
Technologie výroby rumu
Pavlína ŘEZNÍČKOVÁ -
Modelová technologie výroby bílého vína a odrůdové rozdílnosti
Radoslav Mičo -
Elektronická mobilní kuchařka s přizpůsobením receptů
Erika Čížová