Aplikace infračervené spektrometrie pro charakterizaci koření – Monika Jiráčková
Monika Jiráčková
Bakalářská práce
Aplikace infračervené spektrometrie pro charakterizaci koření
Application of infrared spectrometry for characterisation of spices
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2019
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
JIRÁČKOVÁ, Monika. \textit{Aplikace infračervené spektrometrie pro charakterizaci koření}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/zmknjj/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Forenzní analýza
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.