Ryby a výrobky z ryb v sektoru veřejného stravování – Jana KUNÁGLOVÁ
Jana KUNÁGLOVÁ
Bachelor's thesis
Ryby a výrobky z ryb v sektoru veřejného stravování
Fish and fish products in the sector public catering
Abstract:
Bakalářská práce je zaměřena na ryby a výrobky z ryb v sektoru veřejného stravování. Náplní teoretické části jsou obecné informace o rybách a jejich následném zpracování na rybí výrobky. Praktická část je orientována na sektor veřejného stravování v České republice, u kterého bylo zjišťováno zařazení ryb do jídelních lístků restaurací a jídelen, s orientací na druhy ryb, způsob úpravy, průměrnou gramáž …moreAbstract:
The bachelor thesis is focused on fishes and fish products in the catering sector. The content of the theoretical section is general information about fishes and their subsequent processing into the fish products. The practical part is focused on the public catering sector in the Czech Republic, where the inclusion of fishes in the menus of restaurants and canteens, with an orientation on fish species …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 23. 4. 2021
Thesis defence
- Supervisor: Mgr. Jan Schuster, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
KUNÁGLOVÁ, Jana. \textit{Ryby a výrobky z ryb v sektoru veřejného stravování}. Online. Bachelor's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Education. 2021. Available from: https://theses.cz/id/znuzk1/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
KUNÁGLOVÁ, Jana. Ryby a výrobky z ryb v sektoru veřejného stravování. Č. Budějovice, 2021. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Pedagogická fakulta
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Pedagogická fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of EducationBachelor programme / field:
Specialization in pedagogy / VKZu-Přu-SZu
Theses on a related topic
-
Zpracování masa a masných produktů ve veřejném stravování
Lukáš SNOPEK -
Spokojenost studentů s úrovní veřejného stravování v Brně
Sabina Urbancová -
Možnosti veřejného stravování v biokvalitě v regionu Brno-město
Olivie Mlčoušková -
Nakládání s odpady ve veřejném stravování
Zdenka Březinová -
Vliv hmyzích komponent v krmivu ryb na produkci, zdraví a kvalitu ryb.
Markéta HLÁVKOVÁ -
Obsah hlavních živin a zastoupení mastných kyselin v tukové složce vybraných druhů ryb a výrobků z ryb
Tímea Borbášová -
Účinnost léčebných látek používaných u ryb ke tlumení infekce monogeneí rodu Gyrodactylus
Kateřina Skočovská -
Hostitelsky-specifičtí paraziti (Dactylogyrus, Monogenea) jako indikátor evoluce a historické disperze kaprovitých ryb v oblastech Mediteránu
Michal Benovics
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights