Ryby a výrobky z ryb v sektoru veřejného stravování – Jana KUNÁGLOVÁ
Jana KUNÁGLOVÁ
Bakalářská práce
Ryby a výrobky z ryb v sektoru veřejného stravování
Fish and fish products in the sector public catering
Anotace:
Bakalářská práce je zaměřena na ryby a výrobky z ryb v sektoru veřejného stravování. Náplní teoretické části jsou obecné informace o rybách a jejich následném zpracování na rybí výrobky. Praktická část je orientována na sektor veřejného stravování v České republice, u kterého bylo zjišťováno zařazení ryb do jídelních lístků restaurací a jídelen, s orientací na druhy ryb, způsob úpravy, průměrnou gramáž …víceAbstract:
The bachelor thesis is focused on fishes and fish products in the catering sector. The content of the theoretical section is general information about fishes and their subsequent processing into the fish products. The practical part is focused on the public catering sector in the Czech Republic, where the inclusion of fishes in the menus of restaurants and canteens, with an orientation on fish species …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2021
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Mgr. Jan Schuster, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
KUNÁGLOVÁ, Jana. Ryby a výrobky z ryb v sektoru veřejného stravování. Č. Budějovice, 2021. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Pedagogická fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Pedagogická fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Pedagogická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Specializace v pedagogice / VKZu-Přu
Práce na příbuzné téma
-
Zpracování masa a masných produktů ve veřejném stravování
Lukáš SNOPEK -
Spokojenost studentů s úrovní veřejného stravování v Brně
Sabina Urbancová -
Možnosti veřejného stravování v biokvalitě v regionu Brno-město
Olivie Mlčoušková -
Nakládání s odpady ve veřejném stravování
Zdenka Březinová -
Vliv hmyzích komponent v krmivu ryb na produkci, zdraví a kvalitu ryb.
Markéta HLÁVKOVÁ -
Parazitace sladkovodních ryb ve znečištěném prostředí
Markéta Pravdová -
Obsah hlavních živin a zastoupení mastných kyselin v tukové složce vybraných druhů ryb a výrobků z ryb
Tímea Borbášová -
Účinnost léčebných látek používaných u ryb ke tlumení infekce monogeneí rodu Gyrodactylus
Kateřina Skočovská
Název
Vložil
Vloženo
Práva