Podnikatelský plán na založení shisha baru – Pavel Krupitzer
Pavel Krupitzer
Bachelor's thesis
Podnikatelský plán na založení shisha baru
Business plan for launching a shisha bar
Anotácia:
Tato bakalářská práce má za cíl představit a zhodnotit realizovatelnost podnikatelského plánu k založení shisha baru. Práce je rozdělena do čtyř částí. V části teoretické jsou představeny klíčové informace týkající se podnikatelského plánu, náležitostí pro jeho uskutečnění a představení konceptu baru. Druhá část představuje průzkum potenciálního zájmu o služby podniku. V části praktické je představen …viacAbstract:
This thesis aims to introduce and rate the business plan for launching a shisha bar. The thesis is divided into four parts. In the theoretical part the key information related to the business plan, essentials for its implementation and introduction of the concept are introduced. The second part covers the research on potential interest in services of the business. In the practical part the definite …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2021
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Leopold Tanner, MSc MBA
- Oponent: Lucie Mašterová, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: NEWTON College a.s., NEWTON College a.s.NEWTON College a.s.
NEWTON College a.s.Bachelor programme:
Economics and Management
Práce na příbuzné téma
-
A Business Plan for a Shisha Club
Miroslav Kasl -
Podnikatelský plán - Otevření shisha baru
Natálie Babicová -
Marketingový plán pro shisha bar Chilli-house
Kevin Özer -
Podnikatelský plán pro Shisha Lounge
Thuy Dung Haová -
Podnikatelský plán založení shisha lounge
Jaroslav Žemba -
Marketingový mix kaviarni: prípadová štúdia podniku EMA espresso bar
Jakub Vreštiak -
Marketingový výzkum pro Stolní tenis a Hravý bar
Barbora Blechová -
Komparace čokolád vyrobených metodou "Bean to Bar"
Barbora Křížková