Bc. Bašovská Bašovská

Bakalářská práce

Udržateľnosť v hotelierstve a gastronómii

Sustainability in the hospitality and gastronomy industry
Abstract:
The topic of the bachelor thesis is Sustainability in the hospitality and gastronomy industry. In my thesis I focus on the issue of sustainability and its importance in the hospitailty and gastronomy. The topic of sustainability is becoming more and more important to the population and also plays an important role in the hospitality and gastronomy. Habits such as recycling, reusing objects or materials …více
Abstract:
Téma bakalárskej práce je udržateľnosť v hotelierstve a gastronómii. V práci sa zameriavam na problematiku udržateľnosti a jej významu v odbore hotelierstva a gastronómie. Téma udržateľnosť sa stáva čoraz viac dôležitejšou pre populáciu a takisto zohráva dôležitú úlohu v hotelierstve a v gastronómii. Návyky ako recyklácia, opätovné využitie predmetov alebo materiálov sú pre ľudí v dnešnej dobe už prirodzené …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2022
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/tkdw2/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 6. 6. 2022
  • Vedoucí: Ing. Darina Svobodová
  • Oponent: Ing. Pavel Attl, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová a ekonomická

Vysoká škola hotelová a ekonomická

Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví

Práce na příbuzné téma