Vývoj spotřeby základních potravin v průběhu 20.století na území ČR a hlavní příčiny jejích změn – Gabriela Tošovská
Gabriela Tošovská
Diplomová práce
Vývoj spotřeby základních potravin v průběhu 20.století na území ČR a hlavní příčiny jejích změn
Trends in the consumption of basic foodstuffs during the 20th century in the Czech Republic and the main causes of its changes
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 8. 4. 2013
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Mojmír Vacek, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
TOŠOVSKÁ, Gabriela. \textit{Vývoj spotřeby základních potravin v průběhu 20.století na území ČR a hlavní příčiny jejích změn}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/zqcamu/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Česká zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůMagisterský studijní program:
Rozvoj venkovského prostoru
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva