Vývoj spotřeby základních potravin v průběhu 20.století na území ČR a hlavní příčiny jejích změn – Gabriela Tošovská
Gabriela Tošovská
Master's thesis
Vývoj spotřeby základních potravin v průběhu 20.století na území ČR a hlavní příčiny jejích změn
Trends in the consumption of basic foodstuffs during the 20th century in the Czech Republic and the main causes of its changes
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 8. 4. 2013
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Mojmír Vacek, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
TOŠOVSKÁ, Gabriela. \textit{Vývoj spotřeby základních potravin v průběhu 20.století na území ČR a hlavní příčiny jejích změn}. Online. Diplomová práca. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/zqcamu/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Czech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesMaster programme:
null
Práce na příbuzné téma
Názov
Vložil
Vložené
Práva