Vývoj imunochemické metody pro detekci pšeničného lepku v potravinářských výrobcích – Jitka Chalupová
Jitka Chalupová
Bakalářská práce
Vývoj imunochemické metody pro detekci pšeničného lepku v potravinářských výrobcích
Development of immunochemical method for detection of wheat gluten in food products
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2021
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
CHALUPOVÁ, Jitka. \textit{Vývoj imunochemické metody pro detekci pšeničného lepku v potravinářských výrobcích}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/zqsdno/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.