Vývoj imunochemické metody pro detekci pšeničného lepku v potravinářských výrobcích – Jitka Chalupová
Jitka Chalupová
Bachelor's thesis
Vývoj imunochemické metody pro detekci pšeničného lepku v potravinářských výrobcích
Development of immunochemical method for detection of wheat gluten in food products
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2021
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
CHALUPOVÁ, Jitka. \textit{Vývoj imunochemické metody pro detekci pšeničného lepku v potravinářských výrobcích}. Online. Bakalárska práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/zqsdno/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyBachelor programme:
Food and Biochemical Technology
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.