Uplatnění absolventů SŠSSoboru kuchař - číšník na trhu práce – Denisa AXMANOVÁ
Denisa AXMANOVÁ
Bakalářská práce
Uplatnění absolventů SŠSSoboru kuchař - číšník na trhu práce
Demand for the SŠSS graduates of cook/waiter specialization on the emploment market
Anotace:
AXMANOVÁ,D. Uplatnění absolventů SŠSS oboru Kuchař ? číšník. Ostrava, 2010, 62. Bakalářská práce na Pedagogické fakultě Ostravské university. Vedoucí bakalářské práce Svatopluk Slovák, PhD. Bakalářská práce se zabývá zjišťováním uplatnitelnosti absolventů Střední školy společného stravování, oboru kuchař ? číšník na trhu práce prostřednictvím dotazníkového šetření. Šetření je prováděno ve dvou souvisejících …víceAbstract:
Axmanova, D. The Demand for the graduates from The Secondary School of Collective Boarding trained as Cooks/Waiters. Ostrava, 2010, 61. Bachelor Thesis, Faculty of Pedagogy of the University of Ostrava. Thesis supervisor. Svatopluk Slovak, PhD. This thesis researches the employment market?s demand for graduates of the training specialization cook/waiter from The Secondary School of Collective Boarding …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 4. 2010
Zveřejnit od: 9. 4. 2010
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 27. 5. 2010
- Vedoucí: Ing. Svatopluk Slovák, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
AXMANOVÁ, Denisa. Uplatnění absolventů SŠSSoboru kuchař - číšník na trhu práce. Ostrava, 2010. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ. Pedagogická fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 9.4.2010
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 9. 4. 2010 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ, Pedagogická fakultaOSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ
Pedagogická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Specializace v pedagogice / Učitelství odborných předmětů - specializace obchod a služby
Práce na příbuzné téma
-
Návrh praktické implementace enviromentálního přístupu Zero waste pro obor kuchař při Střední škole společného stravování v Ostravě
Ondřej PUSTKA -
Uplatnění absolvenů Střední školy společného stravování na trhu práce
Natálie PTASZNIKOVÁ -
Žáci integrovaní na základní škole a jejich další vzdělávání ve střední škole pro tělesně postižené
Lenka Galandrová -
Vyhodnocení dostupnosti základních potravin pro osoby s poruchami stravování (celiakie)
Katarína Petrášková -
Výběr potravin a stravování osob s laktózovou intolerancí
Veronika Šorsáková -
Využití konceptů péče v péči o seniory s Alzheimerovou chorobou
Jana Molková -
Alternativy stravování ve vztahu k osobám s PAS
Denisa POLÁCHOVÁ -
Návrh a ověření výukové opory pro výuku oboru kuchař - číšník
Lenka Svobodová