Bc. Veronika Kordulová

Diplomová práce

Návrh systému řízení rizik v potravinářském podniku

Proposal of a Risk Management System in a Food Company
Anotace:
Cílem této diplomové práce je vypracování metodické příručky se soupisem rizik pro potravinářský podnik Elies Food s.r.o. Teoretická část se zaměřuje na vysvětlení základních pojmů, které s řešenou problematikou souvisí, jako je riziko, obecný postup řízení rizik, klasifikace rizik a završuje ji kapitola s úvodem do problematiky řízení rizik v potravinářství. V praktické části je provedena prezentace …více
Abstract:
The aim of this thesis is to develop a methodological manual with a list of risks for the food company Elies Food s.r.o. The theoretical part focuses on the explanation of basic concepts related to the issues, such as risk, the general procedure of risk management, risk classification and is completed by a chapter with an introduction to risk management in the food industry. In the practical part, …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 5. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Romana Heinzová, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Kordulová, Veronika. Návrh systému řízení rizik v potravinářském podniku. Uherské Hradiště, 2022. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta logistiky a krizového řízení
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta logistiky a krizového řízení

Magisterský studijní program / obor:
Bezpečnost společnosti / Rizikové inženýrství