Návrh systému řízení rizik v potravinářském podniku – Bc. Veronika Kordulová
Bc. Veronika Kordulová
Diplomová práce
Návrh systému řízení rizik v potravinářském podniku
Proposal of a Risk Management System in a Food Company
Anotace:
Cílem této diplomové práce je vypracování metodické příručky se soupisem rizik pro potravinářský podnik Elies Food s.r.o. Teoretická část se zaměřuje na vysvětlení základních pojmů, které s řešenou problematikou souvisí, jako je riziko, obecný postup řízení rizik, klasifikace rizik a završuje ji kapitola s úvodem do problematiky řízení rizik v potravinářství. V praktické části je provedena prezentace …víceAbstract:
The aim of this thesis is to develop a methodological manual with a list of risks for the food company Elies Food s.r.o. The theoretical part focuses on the explanation of basic concepts related to the issues, such as risk, the general procedure of risk management, risk classification and is completed by a chapter with an introduction to risk management in the food industry. In the practical part, …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 5. 2022
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Kordulová, Veronika. Návrh systému řízení rizik v potravinářském podniku. Uherské Hradiště, 2022. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta logistiky a krizového řízeníPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta logistiky a krizového řízeníMagisterský studijní program / obor:
Bezpečnost společnosti / Rizikové inženýrství
Práce na příbuzné téma
-
Posouzení rizik ve vybrané společnosti
Markéta Kunčíková -
Řízení rizik výrobního procesu
Petr Novotný -
Řízení rizik při analýze paraproteinu v séru v laboratoři klinické biochemie
Michaela Kašparová -
Řízení rizik s ohledem na jakost produktu
Daniela Wagnerová -
Analýza a řízení rizik v zájmovém chovu exotických zvířat
Anita Lorencová -
Proces řízení rizik a jeho nástroje ve společnosti SKANSKA a.s.
Alžběta Kašparová -
Řízení rizik v potravinářském průmyslu
Jaroslav Drobný -
Řízení rizik v podniku
Daniel Pokorný