Karla Melkesová
Bachelor's thesis
ÚLOHA ČAJE V NÁPOJOVÉ GASTRONOMII
Abstract:
V bakalářské práce je zpracováno téma úlohy čaje v nápojové gastronomii. V teoretické části je popsána historie kultury pěstování čajovníků, metody zpracování čaje a také jeho způsoby příprav a podávání. Dále je zmapována a popsána charakteristika jednotlivých druhů čaje. Cílem praktické části je vytvoření komplexní metodiky pro hodnocení nabídky a způsobů podávání čajů ve vybraných gastronomických …moreAbstract:
The bachelor thesis treats the role of tea in the beverage gastronomy. The theoretical part describes the history of the tea plant growing culture, the methods of tea processing and the manners of tea preparation and serving. Futhermore, it describes the characteristics of individual types of tea. The aim of the practical part is to create a comprehensive methodology for evaluating the offer and the …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 10. 4. 2019
Identifier:
http://theses.cz/id/zscbcr/
Thesis defence
- Date of defence: 13. 6. 2019
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bachelor programme / field:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Theses on a related topic
-
Příprava pokrmů na prvním stupni ZŠ pro žáky s potravinovými omezeními
Vilém ČERNÝ -
Charakteristika, tradície a zvyky slovenskej národnej kuchyne
Silvia Slivoníková -
Kultura pití čaje v Japonsku a postava Sen-no Rikjúa jako kodifikátora čajového obřadu
Lucie Sinérová -
Dongfang Meiren cha a jeho čajová kultura na Taiwanu
Hana RUSKOVÁ -
Korejská čajová kultura
Mario BUKOVČAN -
Čajová kultura-využití čaje v gastronomické nabídce
Pavla Janošková -
Kultura pití čaje v managementu a tvorbě produktů stravovacích služeb
Nikola Marečková -
Podniková kultura čajoven a kaváren, její rozvoj a optimalizace
Gabriela Šamárková
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights
Folders
Files
Melkesová, K.
8/4/2019