Karla Melkesová

Bakalářská práce

ÚLOHA ČAJE V NÁPOJOVÉ GASTRONOMII

Anotace:
V bakalářské práce je zpracováno téma úlohy čaje v nápojové gastronomii. V teoretické části je popsána historie kultury pěstování čajovníků, metody zpracování čaje a také jeho způsoby příprav a podávání. Dále je zmapována a popsána charakteristika jednotlivých druhů čaje. Cílem praktické části je vytvoření komplexní metodiky pro hodnocení nabídky a způsobů podávání čajů ve vybraných gastronomických …více
Abstract:
The bachelor thesis treats the role of tea in the beverage gastronomy. The theoretical part describes the history of the tea plant growing culture, the methods of tea processing and the manners of tea preparation and serving. Futhermore, it describes the characteristics of individual types of tea. The aim of the practical part is to create a comprehensive methodology for evaluating the offer and the …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 4. 2019
Identifikátor: http://theses.cz/id/zscbcr/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 13. 6. 2019

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu

Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch

  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.